| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
champagni Junior

|
Posted: Sun Feb 15, 2009 4:56 pm Post subject: |
|
|
bai anna am luat joi un femme la ocazie...eram 3 persoane in masina mergeam la carrefour-ul din oradea ala al doilea... si dupa 10 minute miroasea a par pubian nespalat.10 km am mers cu toate geamurile deschise!!! cine o impiedica pe aia sa se spele dreaq in piz.a masii???nimeni!!! de ce tre sa platesc io 9,7 leipe pachetul de tigari pentru ca niste inepti nu`s in stare sa tina o economie in functiune???Sa puna pe pachetul de tigari: fumatorii ajuta la mentinerea economiei prin sporita contributie la bugetul de stat! |
|
| Back to top |
|
 |
Natali De-al casei

|
Posted: Sat Feb 21, 2009 7:59 pm Post subject: |
|
|
Incet incet preturile la tigari se vor alinia si ele la preturile “europene”. Astfel, anul acesta vor avea loc doua scumpiri datorita maririi accizelor: odata la 1 aprilie, cand acciza se va mari cu 7 euro la mia de tigarete, si odata la 1 septembrie cand se va mari tot cu 7 euro mia de tigarete, in total insemnand o crestere cu 30…40% a pretului unui pachet de tigari. Un calcul sumar si concluzia este ca un fumator intait va cheltui cu 1000 Ron mai mult pe tigari anual. Se lasa cineva de fumat ???  |
|
| Back to top |
|
 |
alona Guest
|
Posted: Sat Feb 21, 2009 8:05 pm Post subject: |
|
|
Daca nu m-am speriat eu ca , facturile la telefoane si curent au depasit leafa mea , ma sperii de scumpirea tigarilor ? Sigur ma las de fumat . |
|
| Back to top |
|
 |
anna Junior

|
Posted: Sat Mar 21, 2009 6:47 pm Post subject: |
|
|
am transferat poze mai vechi din alt computer si am dat peste asta. e de acum trei ani,am mai pus-o pe forum cam la vremea aia si e foarte pe subiectul de aici
io - prim plan stanga,intr-o dunga
sters
Last edited by anna on Mon Mar 23, 2009 6:20 pm; edited 3 times in total |
|
| Back to top |
|
 |
medeea De-al casei

|
Posted: Sat Mar 21, 2009 8:29 pm Post subject: |
|
|
da,da - imi amintesc poza  _________________ Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria! |
|
| Back to top |
|
 |
|